logo

Een feestje op de Madraque is uniek! Nodig je vrienden, jouw familie en je dierbaren, uit op je 30ste, 40ste, 50ste, 60ste, 70ste of 80ste verjaardag! Neem op de juiste manier afscheid van je collega ́s! Beleef je "laatste avond” als vrijgezel aan boord! Er valt zo veel te vieren ........

Voordelen zijn ook, dat je aan de ene kant verzekerd bent van een slaapplek voor je gasten, 24 bedden in 9 hutten staan tot beschikking, plus je hebt een feestlocatie, het hele schip inclusief dagverblijf met keuken, en op de andere kant heb je ook tegelijk voor een gemeenschappelijke activiteit, het zeilen, gezorgd.

Het grootste deel van de zitgelegenheid in het dagverblijf bestaat uit vaste banken langs de kant met zitkussens. De drie tafels en de voorste zitbanken staan bewust los van de grond om, afhankelijk van het programma, alles aan de kant te kunnen schuiven voor optredens of als dansvloer.

Super is vooral, dat je het zowel rustig en solide aan kunt gaan of juist wild en gek, iedereen naar eigen smaak, karakter en leeftijd. Een gezellig etentje en later een borrel in de haven is een optie, wie van de natuur houdt wil misschien liever onder de sterrenhemel buiten voor anker blijven. Wat vind je van luchtsprongen op een zandbank? Voor feestbeesten is West op Terschelling een goed plan en daar langs de kroegjes.

Wij zijn benieuwd naar jouw wensen en ideeën en proberen deze mogelijk en waar te maken. Lees ook de tekst van de knop “Weekendje weg” onder “Zeiltochten”.

all rechten voorbehouden 2024 | madraque
realisatie door ikzoektim