logo

Jeugd is bij ons welkom! Wij leggen graag alles uit en verheugen ons op levendige en nieuwsgierige jonge mensen op de Madraque.

Door de zeer flexibele indeling van de hutten onder dek, wij hebben namelijk hutten voor 2-, 3- en 4-personen, is de Madraque een ideaal groepsaccommodatie voor jeugdvakantie vanaf 10 jaar. In beide 4-persoons hutten is er ook nog een extra 5de bed van 1,70 m lengte. Het dagverblijf is stabiel, functioneel en gezellig ingericht.

Ook bovendeks is de Madraque door de hoge veilige zeereling speciaal geschikt voor jeugdgroepen. Op het ruime werkdek wordt tijdens het zeilen samen aan de touwen getrokken maar ook zonaanbidders liggen hier graag, er worden spelletjes gespeeld of er vindt een groepsactiviteit in de kring plaats. Op zee is alles afhankelijk van wind, weersomstandigheden en getijden. Soms is de Madraque een zwemeilandje met een stemming net als in de Caribische Zee; de volgende dag wordt gemeenschappelijk een bruisende storm doorstaan, die overigens zelden zeezieken maar vooral trotse verhalen oplevert.

Een zeiltocht heeft een positieve uitwerking op de dynamiek van elk groep: De deelnemers leren elkaar kennen of beter kennen, indien zij gemeenschappelijk praktische dingen uitvoeren, zoals zeil zetten, overstag gaan, gijpen en het boordleven organiseren. De sfeer, het onderduiken in een andere wereld, brengt jonge mensen snel op andere gedachten, laat het alledaagse leven in de achtergrond treden zodat men uitgerust en "uitgewaaid" terugkeert.
Naast het zeilen is er nog tijd voor andere activiteiten. Dat kan zijn een voetbaltoernooi aan strand, zwemmen in zee, een rondje paardrijden, een kampvuur maken, bbq’en, shoppen, gewoon chillen en aan dek slapen onder een enorme sterrenhemel. Op wens van de groep kunnen wij zelfs een hele dag zeilen inruilen tegen bv. een luie stranddag of lange fietstocht. Bij alle acties staat het plezier voorop!

In het geval dat meer kooien nodig zijn dan de Madraque biedt, kunnen wij heel graag naar wens een tweede schip met enthousiaste bemanning aanbevelen.

all rechten voorbehouden 2024 | madraque
realisatie door ikzoektim