logo

De Madraque is een groepsaccommodatie tot een met 24 personen, die over 9 hutten verdeeld kunnen overnachten. Naast het gezellige en robuuste dagverblijf mag in de compleet ingerichte zelfverzorgingskeuken naar eigen idee gekookt worden. Eventuele catering kan ook gebruik maken van de keuken.

De Madraque kan, als schip zijnde, overal komen waar water is. En waar water is, heb je vaak al snel een mooie omgeving en uitzicht. Wie wil er niet zo dicht bij zee, op een meer of aan een oever in een kanaal wonen en op een zeilschip wakker worden? Geniet van het idee van vrijheid en avontuur, die de Madraque uitstraalt! Ook in een hangmat aan dek liggen in de avondzon is fantastisch.

Het is mogelijk, bijvoorbeeld tijdens een festival, straatfeest, muziekevenement, een eigen feest of welverdiende vakantie, op een afgesproken plaats te liggen. Tevens kan de ligplaats zeilende of op de motor gewisseld worden. Er is heel veel mogelijk! We verheugen ons op jouw wensen en ideeën, waarvoor we een concreet prijsvoorstel zullen geven.

Voor beschrijvende informatie over de inrichting graag onder “De Madraque” de optie “van binnen” kiezen. Voor wie een optische indruk wil hebben zijn in de “Galerie” o.a. meer foto’s van de binnenruimte te vinden.
Om een beter overzicht te hebben kan de ”plattegrond van het schip” bekeken worden onder “Downloads” in de menubalk.

all rechten voorbehouden 2024 | madraque
realisatie door ikzoektim