logo

Er is geen betere en snellere manier het alle daagse leven even achter zich te laten dan door een weekend op de Madraque te zeilen. Zodra je aan dek staat, duik je in een andere wereld, waar de tijd geen rol speelt en je de vrijheid kunt proeven. Je geniet van zon, wind en zee. En als je dan uitgewaaid en onthaast terugkeert voelt het net als een hele week vakantie!

Een weekend Madraque is een goede keus voor actieve mensen, die genieten van gezellig samen zijn. Voor zeilstarters bieden wij een weekendje weg met vrienden of familie tot 15 personen met een korting aan. Neem graag contact met ons op!

Om een betere voorstelling van een mogelijke afloop te geven hier een beschrijving van een typisch weekend scenario:
Tijdens het drinken van de eerste biertjes en wijntjes, wordt de groep langzaam compleet. De laatste auto’s vinden een plekje op het parkeerterrein, verder wordt er ontspannen bijgepraat. De inrichting van het dagverblijf is gezellig en robuust, zodat er ook een feest gevierd kan worden. Bij de keukenhoek behoort een kleine bar.

Na het ontbijt, de volgende ochtend, loopt de Madraque de haven uit. Favoriete bestemmingen zijn Vlieland en Terschelling. Maar ook andere aanloophavens zijn mogelijk. Tijdens het zeil zetten, het overstag gaan en gijpen trekken allen samen aan de touwen - een beetje meedoen en meehelpen bij relaxte stemming, dat houdt het in. De lunch, tijdens het zeilen, is meestal eenvoudig: een warm soepje, gewoon fruit of een koffie met wat lekkers, .........

Aangekomen op een eiland nodigen knusse dorpjes en het strand uit voor een wandeling. Overal zijn gezellige cafés en inspirerende winkeltjes. ’s Avonds is de keus te maken tussen zelf onderdeks koken, aan dek eenvoudig op houtskool bbq’en of toch liever wat luxer dineren in een leuk eethuisje. Wij adviseren graag een gelegenheid, een reservering is wel aan te raden. De avond uit laten klinken kan aan dek, in onze dagverblijf of in een kleurrijk kroegje. Vaak wordt het wat later ......

Zondagochtend na het ontbijt begint er nog een dag met zeilplezier. Het is weer genieten ....... Misschien nog even in het kluivernet liggen, dat tijdens het zeilen als grote hangmat dient?

Maar natuurlijk kan iedereen zijn eigen programma maken, mogelijkheden genoeg.

all rechten voorbehouden 2024 | madraque
realisatie door ikzoektim