logo

Een grote trend, vooral onder jonge mensen, is het tijdens een zeilreis ook een wereldstad te willen bezoeken. Amsterdam is zo’n stad, een magneet binnen bereik, kortom goed te combineren met zeilen. Het is geniaal de ene dag door Amsterdam te flaneren, misschien een grachten rondvaart te genieten, van Goghs’ originele te bewonderen of het Anna Frank huis te bezoeken en meteen de volgende dag in de golven van het IJsselmeer te springen of aan het strand te chillen en aan dek te bbq’en.

Van voordeel is ook, dat de Madraque een goed, betaalbaar en veilig onderkomen biedt. Naar keuze kan de Madraque, tijdens het uitje naar Amsterdam, de terugkomst van de groep in Enkhuizen of Hoorn afwachten.

Met de trein vanuit Hoorn duurt de reis een half uur, naar Enkhuizen een uur. En ook ’s avonds is het mogelijk nog wat nachtleven te ervaren. De laatste treinen van “Amsterdam Centraal” gaan 00.30u naar Hoorn en 23.30u naar Enkhuizen. De kosten voor de trein zijn, bij vooraf online boeken met een groepsretour kaart, vanaf €7,- per persoon. Boek via www.ns.nl: onder aan de pagina “kaartjes & toeslagen” kiezen en dan 2 keer een “groepsretour” tot elk 10 personen boeken.

Pak de kans een combineer! Wij adviseren en helpen graag!

all rechten voorbehouden 2024 | madraque
realisatie door ikzoektim